Världens godaste knäckebröd!

Min kära mamma gör världens godaste, och ekologiska, knäckebröd. Jag tänkte nu dela med mig av hennes ”hemligheter” så att alla ni också kan frossa i denna godsak!

2 dl valfri mjölsort
2 dl ekologiska solroskärnor
0,5 dl ekologiska pumpakärnor
0,5 dl ekologiska linfrö (hela)
0,5 dl ekologiska sesamfrön
0,5 tsk salt
0,5 dl ekologisk rapsolja
2 dl kokande vatten

Blanda alla de torra ingredienserna och tillsätt sedan olja och vatten. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper så tunt det går. Skär bitar och för in i ugnen. För extra sälta kan man strö över lite havsalt.

I ugnen i 1 h, 150 grader varmluftsugn eller 175 grader i vanlig ugn.

Posted in Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s