MA´DARA cosmetics

Madara är ett lettiskt företag som startade 2006 av 4 kvinnor som var trött på att det inte fanns något bra ekologiskt hudvårdföretag. Så de bestämde sig för att starta ett själva. Vi på ecoliving har valt att ta in från Greensmile AB för att vi anser att det är ett av de bästa hudvårdsmärket som finns idag.

Madara är till för att skapa en ny hud som håller länge. Det betyder inte att det går fort utan det kommer gradvis ge en bättre hud. Om du sedan slutar använda Madara under en period gör inte att huden blir sämre, Madaras produkter är gjorda så att huden blir bra under en lång period.

Madaras produkter är naturliga och ekologiska. Det byter att det är 100% ren vegetabilisk olja i produkterna, ekologiskt odlade växter, 100 % fri från konserveringsämnen, färg ämnen och parfymer  man har inte testat produkterna på djur och man försöker att använda så mycket återvinningsbara förpacknings material.

Madara har fått ganska många utmärkelser för sina produkter, bla. Natural Beauty, Best Buy i Storbritannien.
20121018-145239.jpg
Produkterna har synts i många olika tidningar världen över
20121018-145249.jpg

 

20121018-145303.jpg

Grundarna till Madara
20121018-145309.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s