Green Pan

Green Pan är de nya ekologiska kokkärlen. De är otroligt lättskötta och bekväma och fungerar på alla spisar och i alla hem. Hur kan en stekpanna nu vara ekologisk undrar ni? Jo, det kan jag förklara.

En teflonpanna tex. är gjord för att göra matlagning enklare genom att lägga på ett lager teflon, gjort på kemikalier, i pannan som gör att maten inte fastnar lika enkelt. Detta var ju helt revolutionerande och nu finns det nästa teflonpannor i varje hem. Det bör dock påpekas att kemikalierna som teflon är uppbyggt på avger farliga ämnen vid upphettning och då tränger in i maten som du sedan får i dig. Därför skapades Green Pan.

Alla Green Pan produkter har en non-stick yta, samma princip som teflon, fast inga kemikalier! Den är istället uppbyggd på en smart och ekologisk mineralbeläggning.

Green Pan produkterna är alla ergonomiskt utrustade med bra värmeisolerade handtag för en behaglig matlagning. Jag personligen vill ha alla mina kokkärl från Green Pan och tycker verkligen att ni ska prova!

Psst vi har nu 20 % på Hela  Green Pan sortimentet på ecoliving.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s