Från Blondinbella.se

 

Utdrag från blondinbellas blogg

20 november, 2012 @ 15:59 utdrag

Ni vet ju att jag tappade hår efter min roaccutan-behandling för snart två år sedan. Jag har kämpat som ett djur för att få det tillbaka lika tjockt och friskt som förut. Jag slutade med extensions i våras och kände mig verkligen tunnhårig efteråt men ville att håret skulle vila. Och nu äntligen har mitt hår samma kvalité som tidigare. Det växer så att det knakar och känns mycket tjockare och finare än tidigare. Det enda jobbiga nu är att håret mitt huvudet är mycket tjockare än vad topparna är så jag får vänta ett tag till tills det växer ut helt. Det jag gjorde för att få det finare var att ta hand om det. Bra produkter, inte föna/platta lika ofta. Ofta hårinpackning och inte tvätta så ofta – Torrschampoo är bäst!

Sedan kompletterade jag också det med vitaminer (silica) samt ricinolja! Ricinoljan är verkligen bra. Jag brukar kleta in det i hårbotten när jag ändå ska duscha senare. Låta det verka i en halvtimma-timma och sedan duscha bort det. Håret får helt klart en annan glans och så växer det snabbare konstigt nog.

20121120-155920.jpg

 

____________
Finns ju på Ecoliving.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s