Krydda mer!

Var inte rädd för att krydda maten! Att krydda maten hjälper till att bygga upp immunförsvaret och gå ner i vikt. Kanel i lagom mängder ( ca 1/2 tsk per dag) stabiliserar blodsockret och ger en starkare mättnads känsla. Vitlök är ett bra skydd mot hjärt- och kärl sjukdomar  Chili höjer ämnesomsättningen och kan i sin tur öka fettförbränningen  Sen är det även möjligt att vi blir mindre hungriga efter att vi har ätit het mat. Ingefära är en självklar krydda för att motverka inflammationer  Den dämpar även illamående och har blodförtunnade egenskaper, och är perfekt att ha i teet vid förkylning eftersom det dämpar halsont och hosta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s