Varför ska man välja ekologisk hårfärg?

Jo,
”vanlig” hårfärg innehåller miljöfarliga ämnen som även är skadlig för din hälsa. Parabener, parfymer, ammoniak, henna m.m är några av de vanligaste ämnena i hårfärger och dessa skadar miljön väldigt mycket samtidigt som de kan ge dig farliga sjukdomar.

För att slippa dessa ämnen så kan man välja att färga håret ekologiskt med, K Pour Karités hårtoning. Denna hårtoning är gjord på örter vilket ger en stark och fyllig lyster som inte bara ser naturlig ut, den är det också!

hårtoning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s