Rökförbud?

Nu när nyårslöftena är i full gång att uppfyllas kan det vara skönt med lite positiv uppskattning från vänner och familj. Hjälp dina närstående att uppfylla sitt löfte!

Ett av dessa löften brukar vara att sluta röka.Många kändisar som har varit storrökare har börjat gå ut med att de slutat röka för att sporra andra att göra likadant.

Skäl till att sluta är som jag tror alla vet, för hälsan, konditionen och andedräkten. De man inte brukar ta upp så mycket är hur mycket huden, tandköttet blodet och sinnena försämras. De som har slutat röka brukar känna dofter och smak bättre redan efter en vecka utan rökning. Tänk egentligen vad vi utsätter oss för, helt frivilligt!

Jag kom och tänka på rökning och rökare i morse när jag såg en man stå utanför en byggnad och huttrade med en cigg i handen. Den var ca – 13 grader och han liksom gick av och an för att hålla upp värmen och inte frysa fast på stället. Då frågar jag (tyvärr inte högt till honom) är det verkligen värt det?

Det nyaste inom rökning är dock e-ciggen! ett alternativ till cigaretter är du röker vattenånga istället. Super smart tycker jag! Speciellt med tanke på att många som röker fortsättter för att det har blivit en vana att göra. Då kan du alltså byta mot en e-cigg så är aktiviteten fortfarande där men inte de farliga ämnena. Plus att du kan faktiskt röka detta inomhus 😉

05_Flatbed_WEB - SEPTEMBER Heigl-E-CigKatherine Heigl röker e-cigg

Jag ber nu alla rökare där ute att tänka er för innan ni tänder nästa cigarett, behöver ni verkligen den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s