För att komma igång

Mitt hetaste tips till dig (och mig själv!) är att sluta tänka på allt det negativa och tänka på det positiva. Jag är för det mesta en väldigt positiv person men när det kommer till träning då finns det alltid något negativt att fokusera på.

Att tänka att det är långt, kallt och tidskrävande att ta sig till gym, eller bara röra på sig denna tid på året är saker jag intalar mig själv. Men tänk om man skulle vända på det då och tänka positivt. Det är långt – men det ger ju extra motion och träning och ta sig dit (om man nu inte tar ett annat fordon dit bil, buss och då kan man lyssna på härlig musik och få en stund för sig själv vilket också är viktigt). Kallt- jo tack, -18 hade jag i helgen, men jag har ju faktiskt vinterkläder, och solen sken till och med så ut i snön och le åt den fina miljön istället. Tidskrävande- men hallå, hur mycket tid slösar vi inte på annat onödigt som inte ger oss någonting. Vad spelar det då för roll om det tar nästan 2,5 timme att utföra ett pass om vi ändå bara hade legat i soffan under en filt helt själv?

Det här är någonting jag måste bli bättre på och ta åt mig av min egna ord. Jag vill vara positiv bli positiv till träning igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s