Härligt med ny vecka

Jag är en sån som på ytan inte tycker om måndagar, av ren princip egentligen. Blir trött på reklamen ”Fredagsmys” på söndagskvällar, men vem blir inte det? Fast egentligen, vad är det för fel på måndagar? Även om helgen på något vis är de man strävar efter hela veckan och gör planer för så kan man ju inte inte leva på vardagarna! Jag kommer detta år att ta vara på alla dagar och se ljusglimtar i det mesta, vare sig det är måndag eller fredag. Livet är för härligt för att inte ta vara på!tumblr_mhbz3y3nQp1s4ugswo1_1280_large

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s