Gör det du tycker om och det som krävs, men med måtta

Jag är en person som är lite halv emot dieter och bantning och allt sånt. Det är alltid någon baksida med dieter, framför allt stress! Stressen av att räkna kalorier och oroa sig över vad du äter och allt du gör. Förstår inte hur man kan utsätta sig för sånt när det finns så mycket fint att se fram emot i livet.

Nu har det kommit fram hur dåligt LCHF dieten är. Det har ökat cancerrisken hos kvinnor under det senast 10 åren. Det känns ganska naturligt på något vis att LCHF inte är bra. Visst det ger resultat, det har vi sett, men hur bra är det på insidan. Dieten går ut på att ta bort kolhydraterna och äta mer fett istället(enkelt beskrivet). Känns väl inte så bra för hjärtat och ådrorna…

Jag kör mer på stilen att leva. Gör det man tycker om och gör det som krävs, båda i måtta. Alla snackar  om balans hit och dit, och nu gör jag det också! Balans är bra 🙂

579797_554506877902448_70663536_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s