Nyttiga chokladbollar / Leila

Nyttiga chokladbollar

15 STYCKEN

1,5 dl osaltade cashewnötter
1,5 dl mandelmjöl eller mandelspån
1 dl ekologiska aprikoser
0,5 dl gojibär
3 msk kakao av hög kvalitét
2 msk ekologiskt kokosfett
3 msk espressokaffe
2 dl kokosflingor till att rulla bollarna
.
  1. Kör alla ingredienser utom espressokaffe i en mixer.
  2. Tillsatt kaffet och mixa tills det är en mjuk deg som går att rulla till bollar.
  3. Rulla bollarna i kokosflingor.
  4. Förvara i kylskåp.

20130224-114901.jpg

Posted in Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s