Bakgrunden och tanken bakom Phenomé

Bakgrunden och tanken bakom Phenomé

1. Filosofi
Naturen är vår inspiration. Våra hudvårdsprodukter är formulerade nästan uteslutande med oerhört effektiva och naturliga och ekologiska aktiva ingredienser i kombination med livgivande växt vatten. Vi inte använder någon av de syntetiska föreningar som vanligen används inom kosmetikaindustrin som är skadliga för vår planet, och som den senaste forskningen tyder på, kan också vara skadligt för vår hälsa.

2. Vetenskap
Enligt Phenomé, att lita på naturen betyder inte en återgång till traditionella, enkla kosmetiska tillverkningsteknik. Vi utnyttjar de senaste vetenskapliga rönen om behoven i huden, innovativ ren växt teknik utvinning, och state-of-the-art tillverkningsprocesser som uppfyller läkemedelsstandarder.

3. Hållbarhet
Viktigast av allt, behandlar vi naturen som vi skulle vår bästa vän. Vi utnyttjar naturens resurser, utan att göra den någon skada eller någon annan inblandad i tillverkningen av våra produkter. Det är därför de flesta av de förnybara växterna och de inköpta råvarorna vi använder kommer från ekologiska odlingar, och de samhällen som växer växterna för oss får rättvisa priser för sina produkter. Samtidigt strävar vi efter att inte rubba balansen i naturen vid tillverkning, distribution och sälja våra produkter.

Dessa frågor är mycket viktiga för oss. De är så viktiga att de har blivit vårt uppdrag.

4. Värderingar
Phenomé är också ett sätt att hantera vardagen, ett oändligt sökande efter stunder värda att komma ihåg, ett sökande efter inre balans, en känsla av välbefinnande och harmonisk utveckling.

Dessa var de värden som väglett oss under byggandet av Phenomés varumärke och butiker.

http://en.phenome.pl/en/main/odkryj-phenome/brand-concept

phenome3 778701_526323770731742_1834228370_ophenome

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s