Kokoschoklad

Hittade ett härligt recept HÄR som jag ville dela med mig av

Kokoschoklad

200 g mörk choklad

200 g kokosfett

Rivet skal från en apelsin

1 dl hackade cashewnötter

2 dl hackade valnötter

Smält kokosfettet genom att hälla det i en kastrull och på lägsta värme låta det bli olja.

Smält därefter chokladen i vattenbad. När chokladen smält, blanda i det rivna apelsinskalet. Rör därefter i oljan och blanda ordentligt.

Hacka nötterna och lägg i en liten form. Häll på chokladen och låt stelna i kylskåp. Skär upp i lämpliga bitar och förvara i kyl eller frys.

Posted in Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s