MÁDARA Cosmetics Ekologisk Hudvård

Vi kommer berätta lite mer om MÁDARA Cosmetics och vi kommer ha en introduktion till MÁDARA tillsammans med Julia Karsberg som är Brand Manager för MÁDARA Cosmetics i Sverige. MÁDARA är ett utav våra mest populära ekologiska hudvårdsmärken på Ecoliving.se Produktserien finns för ansikte, kropp, hår och baby. Det som utmärker MÁDARA Cosmetics är det dels är en ekologisk hudvårdserie och dels att MÁDARA använder nordiska växter som basen i ingredienserna i den ekologiska hudvården. Grunden till en bra hy är att ta hand om sin hy och lära känna sig själv. MÁDARA förespråkar 3 stegs modellen vilket innebär att man först rengör huden, sedan återfuktar den för att återställa ph-balansen och sedan applicera rätt typ av fuktgivande hudkräm. Under de närmaste veckorna kommer ni bli introducerade till MÁDARA lite mer på nära håll 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s