Kokosvattenfest under Healthy Week på Ecoliving.se

Denna vecka har vi Healthy Week på Ecoliving.se

Du hittar flera kampanjer på kokosvatten, rawfood, superfood och superfruits. Behöver du lite inspiration till kokosfest? Då har vi den ultimata hälsodrinken för dig. Allt du behöver ät kokosvatten, is, lime, gurka, jordgubbar och lite färsk mynta så får du den perfekta sommardrinken! Passa på att köpa ditt kokosvatten hos Ecoliving.se Du hitar flera olika kokosvatten som VitaCoco, CocoAkvo och Acapulcoco! Kokosvatten innehåller mineraler och elektrolyter som återställer vätskebalansen i kroppen, och är ypperlig för din som tränar yoga, fitness eller crossfit!

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s