Ekologisk bönpasta från à la eco hos Ecoliving.se

ekologisk bönpasta från a la eco

Ekologisk bönpasta

 

Nu har vi börjat berika vårt nya sortiment inom Ekologisk Deli hos Ecoliving.se Inom den närmaste tiden kommer vi erbjuda ett större sortiment av ekologiskt mat. Vi kommer främst koncentrera oss på pasta, olivojor, kryddor och vegansk mat. Nu har ni äntligen möjlighet köpa ekologisk bönpasta rik på proteiner hos Ecoliving.se

À La Eco är ett svensk ekologiskt företag som utmärkt sig med underbara ekologiska produkter och de mest känd från à la eco är den ekologisk proteinpastan som är ekologisk, vegansk och glutenfri. Den har blivit känd i hela Norden.

Alaeco_gröna_soja_bönor_fettuccine

 

Det mest populära är den är Fettuccini som är en grön ekologisk pasta från soja bönor. Det är har blivit jättepoppis bland ekovänner, veganvänner och fitnessvänner. Pastan är low carb, rik på proteiner och passar alla hälsointresserade och fitnessintresserade. Denna pasta används även av LCHF följare och rekomenderas av LCHF Klubben. EKO, VEGAN, GLUTENFRI.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s