Ekologiskt kokosvatten hos Ecoliving.se

Nu på sommmaren är självklart att återställa vätskebalansen eller hur? Då är ekologiskt kokosvatten ypperligt! Kokosvatten innehåller mineraler, elektrolyter som hjälper kroppen att återställa vätskebalansen. Drick gärna 3-4 CocoAkvo / dag i sommarvärmen. För dig som tränar eller gillar power walks är kokosvatten suveränt! Du kan dricka CocoAkvo kylt eller använda CocoAkvo i smoothies eller juicedrinkar tillsammans med olika SuperGreens från tex OrganicSuperBlends. Är du sugen på att mixa härliga juicedrinkar, detoxjuicer med kokosvatten hittar du tillbehör här. Klicka Här!

Passa på att ta del av härliga sommarerbjudande på kokosvatten!

Högupplöst CocoAkvo Pure Organic

CocoAkvo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s