Raw Revolution Rawfoodbars hos Ecoliving.se

Raw Revolution. The No 1 organic rawfood bars finns nu i Sverige och Ecoliving.se är först med att erbjuda dessa grymma rawfood bars. Glöm alla andra heta icke ekologiska bars som finns där ute! Raw Revolution är ekologiska, veganska, glutenfri och raw. Underbar smak och nyttiga!

”Raw Revolution, ekologiska rawfood bars från USA. Raw Revolution grundades av Alice Benedetto hemma i hennes kök i New York. Tidigare, har Alice jobbat som ekologisk kökschef och bestämde sig för att tillverka egna ekologiska rawfood bars. Idag är Raw Revolution en stor internationell succé och älskad i USA och finns att hitta i alla coola ekologiska butiker i New York. Nu kan du köpa dessa grymma rawfood bars hos  oss  på Ecoliving.se RAW, ORGANIC, VEGAN, GLUTEN FREE”

RawRevolution

RawRevolution. The No 1 Rawfoodbar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s