Grooming för Män Självklart ekologiskt!

grooming ekologisk hudvård för män

Lyxig grooming för män

Det är inte bara kvinnor som är ute efter ekologisk hudvård. Även den moderna mannen ställer krav på sina groomingprodukter och att de ska vara ekologiska helt utan konserveringsmedel. Ekologisk hudvård med naturliga och aktiva ingredienser är betydligt mer skonsam för huden och mer effektiv. Nu kan ni hitta härlig ekologisk hudvård för män bestående av underbara rakningsprodukter och ansiktskrämer. En favorit är IDEAL Shaving Gel från Phenomé som används tillsammans med en rakborste för att få upp ett perfekt lödder för en slät och fin rakning. Sedan är Post Shave Cooling Lotion med aloevera en top favorit bland män. 

ekologisk hudvård för män|grooming

Ekologisk grooming för män

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s