Höstkampanj på Phenomé Cosmetics. 40 % på hela sortimentet!

Nu börjar vi årets stora höstkampanj på Ecoliving.se Vi erbjuder nu 40 % på Phenomé Cosmetics som är en lyxig ekologisk hudvård och kroppsvård. Grundaren till Phenomé Cosmetics inspirerades av Helena Rubinstein och vill erbjuda lyxig ekologisk hudvård men ekologiska ingredienser som är noggrant utvalda. Phenomé Cosmetics har blivit ett internationellt känd varumärke och finns i bla USA, Holland, Belgien, Frankrike och Hong Kong. I Sverige är Phenomé Cosmetics mest känd som ett ekologiskt urval hos Åhléns och har blivit hyllad av svenska moderedaktörer och bloggare.

ekologisk hudvård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s