Är du redo för Bounce? Köp 4 st valfria Bounce för 100 kr

Bouncee energibollar är supergoda ekologiska, RAW, VEGAN och glutenfria energibollar. Bounce är grundat i England och har tagit världen med storm för sin härlig smak och glada design. Ett perfekt mellanmål eller uppladdning inför träningen. Nu erbjuder vi på Ecoliving.se er att välja fritt bland alla Bounce och köpa 4 st Bounce för endast 100 kr. På bilden nedan ser ni Bounce Energyball, Coconut & Macadamia, som är  en supergod energikick som du enkelt kan ha i fickan för snabb påfyllning av näring och protein. Denna Energiboll har en harmonisk blandning av casewnötter och macadamia som ger dig bra näring och styrka till resten av dagen.

 

Bounce

Bounce energibollar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s