Lashfood ekologiskt ögonfransserum för längre och fylligare ögonfrasar, ECOCERT

Lashfood ögonfransserum

Lashfood ekologiskt ögonfransserum

NYHET hos Ecoliving.se! Nu kan vi äntligen erbjuda Lashfood, ekologiskt ögonfransserum för längre och fylligare ögonfransar. Certifierad av ECOCERT. Lashfood är ekologiskt och veganskt certifierad av ECOCERT. Dermatologiskt testad och godkänd. Lashfood är veganvänligt och ej testat på djur. Helt fri från parabener, hormoner, sulfater och silikon. Långa ögonfransar har genom historien varit en symbol för kvinnlighet och skönhet. Istället för att falska ögonfranser eller syntetiska mascaror kan du nu stimulera dina ögonfransar med ett ekologiskt ögonfransserum för längre, fylligare och starkare ögonfransar.

Nu kan du på ett säkert sätt erhålla längre och fylligare ögonfransar med Lashfood Natural Eyelash Enhancer med ekologiska certifierade ingredienser. Vill inte du ha längre och fylliga ögonfransar? Nu finns ett ekologiskt och vegan friendly ögonfransserum för ögonfranstillväxt. Innehåller ekologiska och medicinska örtextrakt som påskyndar tillväxten av fransar. Ett ofarligt och säkert sätt att förbättra ögonfransarnas täthet, längd och tjocklek. ECOCERT.

Lashfood Natural Eyelash Enhancer

Ekologiskt ögonfranserum från Lashfood

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s