Kampanj på Nourishing Deeply Sweet Scrub från Phenomé Cosmetics

Nu har Ecoliving.se kampanj på Nourishing Deeply Sweet Scrub från Phenomé Cosmetics. Ekologisk Lyx SPA. Uppmärksammad av Naturligtsnygg.se Beauty Batttle – ekologisk body scrub. http://www.naturligtsnygg.se/beauty-battle-ekologisk-body-scrub/ Phenomé NOURISHING deeply sweet scrub 200 ml – Holistic Pleasure. Vill du uppleva en sagolik resa med Phenome? Denna gudomliga kroppspeeling med bruna sockerkristaller, macadamiaolja, kokosolja och extrakt från apelsin- och citrusskal är en hyllad kroppsskrubb. Fantastiska ekologiska aktiva ingredienser. Avlägnsar döda hudceller och stimulerar cellförnyelse. Efterlämnar en underbar lyxig känsla, mjuk och återfuktad hud med en sensuell doft.

ekologisk kroppsvård

Nourishing Deeply Sweet Scrub från Phenomé Cosmetics.

 

När du köper en Nourishing Deeply Sweet Scrub får du en Relaxing Massage Oil på köpet värt 275 kr. Köp den här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s