Julkampanj på Love Raw 29 kr/st

Love Raw

Rawfoodbars från Love Raw

Love Raw är vår absoluta favorit bland alla våra ekologiska rawfood bars och självklart är de veganska. Nu har vi julkampanj på alla bars från Love Raw 29 kr/st, rek pris. är 35 kr. Ni kan även hitta Love Raw bars hos tex Doctor Salad, Systrarna Voltaire, Urban Deli och Koloni – EAT RAW i Stockholm. Självfallet, finns de ju även på Green Matmarknad i Malmö som är Sveriges största ekologiska mataffär. Vad är det som är så speciellt med Love Raw då?

Jo, Love Raw tillverkar premium rawfood och superfood och använder de absolut bästa råvarorna från länder som tex Nya Zeeland, Hawaii och Peru. En av favoritråvaran är spirulina som är en liten planta som innehåller protein och aminosyror. Dels tillhandahåller spirulina protein men verkar även mot allergier, snuva och nysningar och stärker ditt immunförsvar och är även bra mot högt blodtryck. Nu förstår ni kanske varför spirulina är en fantastisk superfood råvara 🙂

Spirulina i Love Raw

Spirulina i Love Raw

 

 

 

 

En av de fantastiska rawfoodbarerna från LoveRaw är just Cacao & Spirulina. Kakaon som används i LoveRaw är raw kakao som är 100 % ren och inte processad. Kakao är full av antioxidanter och flavonoider. Det som är underbart med rawfood och rawfoodbarsen från Love Raw är att alla dessa ingredienser långsamt torkar i 38 grader Celcius för att bevara alla vitaminer och mineraler. Det är den stora skillnaden mellan rawfood bars och tex syntetiska Questbars som består av tillsatta ingredienser. Nu har vi julkampanj på alla superfood bars från Love Raw. 29 kr/st. Eller köpa en hel låda för 299 kr! Klicka här för att köpa!

LoveRaw, superfood.

Love Raw Cacao & Spirulina

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s