Julkampanj på ekologisk hudvård hos Ecoliving.se

Julkampanjen är i full gång hos Ecoliving.se och nu kan du fynda ekologisk hudvård till 50 % Julrabatt! En av våra favoriter inom ekologisk hudvård är lyxiga Phenomé Cosmetics som utmärker sig med sina ekologiska råvaror med ekologiska hudvårdprodukter och kroppsprodukter. Phenomé Cosmetics använder inte vatten i sina hudvårdprodukter utan istället ni växtvatten rika på mineraler och vitaminer som berikar huden. Ansiktscremerna är dryga och går lätt in i huden. För bästa hudvård använda rengöring, ansiktsvatten och avsluta med en lämplig ansiktscreme. Som rengöring föreslår vi Purifying Cream och till detta ansiktsvattnet Enlivening Facial Toner.

Hos Ecoliving.se hittar ni även fantastiska ekologiska kroppsprodukter med både skrubb, peeling och kroppssmör och lotion. En utmärkt julklapp är Nourishing Deeply Sweet Scrub med sockerkristaller och Essential Body Cream från Phenomé Cosmetics. En utmärkt julklapp ifall du vill skämma bort någon eller varför inte dig själv.

ekologisk hudvård

50 % julkampanj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s