Simply Chocolate! Nu hos Ecoliving.se

Simply Chocolate

Nu lanserar vi Simply Chocolate hos Ecoliving.se With Love from Copenhagen! Simply Chocolate är ett danskt företag som producerar naturlig choklad med de allra bästa råvarorna tillsammans med härliga smaker! Designen är helt fantastiskt som alltid med Danmark. Simply Chocolate är en iögonfallande choklad och en dröm för alla chokladälskare. Under härliga promenander i Köpenhamn kan man smyga in på ett mysigt café och hitta fantastiska överraskningar från Simply Chocolate. I Sverige kan man bla hitta Simply Chocolate på NK och Systrarna Voltaire i Stockholm. Vi börjar med att lansera de härliga chokladkakorna och sedan kommer vi ta in fler produkter till påsk från Simply Chocolate.

Vad vet ni om Simply Chocolate? Vissa av er har kanske smakat Dark Marci genom Naturalbox.se Men låt oss berätta lite om Simply Chocolate.

Simply Chocolate is … truly simple. We are unpretentious and accept no nonsense. We only take the best from nature. And finally, we believe that the joy of excellent taste goes hand-in-hand with Nordic design at its finest.”

Simply Chocolate kommer från Köpenhamn i Danmark, och som ni vet är Danmark väl erkända för sin design och kvalité vilket vi kan se och känna när vi smakar på Simply Chocolate. Sedan 2011 har Simply Chocolate haft ett passionerat förhållande till choklad och tagit fram traditionell choklad blandat med nya innovativa idéer. De har lyckats blanda gammalt och nytt och lyckats med en nordisk  urban gourmet  choklad som smakar helt fantastiskt!

Simply Chocolate använder de absolut bästa naturliga råvarorna och råchoklad till sina chokladprodukter. Allt handlar om kvalité, smak och design! Allt är naturligt. ”It’s as simple as that!”

En av vår favoriter från Simply Chocolate är:

Simply Chocolate

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s