Nu börjar vi bygga upp Vegan Deli !

Som vi tidigare skrivit förra året så kommer Ecoliving.se bygga upp en kategori ”Vegan Deli” på Ecoliving.se Här kommer ni kunna hitta både mat som pasta, kebab, veggieburgare och deli och härliga nyttigheter och självfallet choklad och godis! Under februari och mars kommer vi fortsätta arbetet med Vegan Deli och vi beräknar vara klara med ett nytt koncept till april. Om du har förslag på vad du tycker vi ska ta in så är det bara maila oss på info@ecoliving.se eller skriv till oss på Facebook. Först ut är vår älskade Vego Chokladbar med hasselnötter. Det är nog den mest populära Vego Chokladen i världen. Enjoy!

Vego Choklad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s