Välkommen till nya Ecoliving.se!

Äntligen öppnar vi officiellt upp dörren till nya Ecoliving.se efter nästan tre mycket intensiva månader! Ecoliving.se är en svensk ekobutik på nätet med fysisk butik i natursköna Oxelösund som levererar i hela Sverige. Den fysiska butiken ligger i Gallerian i Oxelösund på Järntorget 4. Vi är specialiserade på naturlig & ekologisk skönhet, hälsa och mat för hela familjen. Företaget är privatägt och ingår i Naturalbox.se Här har vi vårt nya kontor, personal för kundtjänst och inköp, vårt lager och vår konceptbutik på ett och samma ställe!

Ecoliving

Vår nya fysiska butik finner ni i centrala Oxelösund, som är en naturskön stad på östkusten precis vid havet och 15 min från Stockholm Skavsta. Vår inredning är inspirerad av miljötänk rakt igenom med en urbankänsla av design där våra ledord är miljötänk, minimalism och modernism. Hela butiken och dess hyllor och bänkar är bygga av gamla pallar som vi valt att återanvända som vi målat vita med miljöfärg. Genom att återanvända pallar och bygga bänkar och hyllor av dem har vi kunnat behålla vårt miljötänk i vårt koncept. Väggarna har vi målat i svart för att kunna skapa en kontrast och samtidigt kunna skapa en lekfullhet genom att använda väggarna som en tavla för kommunikation.

Under våren kommer vi bygga en smoothiebar då vi kommer erbjuda kunder att själva välja sina superfood ingredienser tillsammans med kokosvatten och tex havredryck. Även smoothiebaren kommer vi bygga av återvunna pallar och natursten. Dessutom, kommer vi annordna utbildningar inom smoothies, rawfood, superfood och vegankost! Under mars och april kommer vi utöka vårt sortiment inom ekologisk mat! Vår ambition är att bli den ledande butiken på nätet inom ekologisk hälsa, skönhet och mat för hela familjen.

Vi erbjuder även att man själv kan hämta ut sin beställningen i butiken fraktfritt. Praktiskt funkar det så att när man lägger sin beställning anger man en fraktfri kod ”eastcoast” och därmed kan man hämta ut sina varor samma dag eller dagen efter i vår butik.

Varmt välkomna till nya Ecoliving.se!

Hälsningar,

Alicja, Eva och Johannes

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s