Håll förkylningen borta med Camu Camu

Camu Camu

20 % Kampanj på superfood från Ecoandino!

Nu är det förkylningstider som alltid i början av september och oktober med inledningen av skolorna och arbete. Visst känner ni igen er? Vi gör samma misstag varje år 🙂 Vi klär oss dåligt, börjar stressa igen och glömmer förbereda kroppen för nya bakterier efter semestern. Därför har inleder vi nu en 20 % kampanj på förkylningsprodukter. Vad tipsar vi om? Jo, Smoothies till frukost med Camu Camu. Camu Camu är en utav världens främsta källa till C-vitamin. Camu Camu innehåller även aminosyror och mineraler som sin bidrar till upptaget utav C-vitamin. Suger på att höra lite mer?

 

Förkylning

Ja, vad ska man göra då? Sov dina 7-8 timmar, kroppen behöver vila. När vi stressar är kroppen mer mottaglig för infektioner. Äta regelbundet och äta mycket frukt och grönsaker. Se till dig att du får i dig extra C-vitamin och då är ekologiska Camu Camu är jättebra alternativ! Eftersom Camu Camu är världens främsta källa till C-vitamin och innehåller 30 ggr mer C-vitamin är vanliga apelsiner. Så tillsätt 1-2 teskedar Camu Camu till din morgon smoothie. Du behöver inte vara orolig att få i dig för mycket C-vitamin eftersom det som kroppen inte tar upp går ut med urinet.

Vad är då Camu Camu egentligen?

Superfood och rawfood har blivit väldigt populära inom den senaste hälsotrenden och framförallt som den perfekta smoothieigreiensen. Men visst är det spännande att veta lite mer? Camu Camu är ett bär och klassas som superfood. Från bären gör man pulver som är Camu Camu pulver. Bären växer på träd som liknar buskar i Amazonas i bla Peru. Dessa träd blir 3-4 meter långa.  Den innehåller hela 30 ggr mer C-vitamin än apelsiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s