Sally Voltaires Mat

Alicja Chlebna

Alicja som är grundare av Naturalbox.se där även Ecoliving.se ingår – har en stor passion att besöka caféer, restauranger och butiker som utmärker sig inom ekolgiskt, design och genuin atmosfär. Ett av hennes favoritplatser i Stockholm är Sally Voltaire & Systrar som drivs utan av  Sally och hennes syster Iris. De är den andra generationen av Voltaire som matkreatörer. Deras mor – Lotta Voltaire är ett känt namn inom hälsa, mat och ekologiskt. Hon har grundat flera caféer och restauranger och är en fantastisk kvinnlig entreprenör.

Alicja var på plats i februari dagen innan öppningen och levererade lite produkter från Ecoliving.se Det är en sagolik plats för dig som vill strosa runt och hitta unika och intressanta matprodukter eller äta en god vegetarisk eller hälsosam mat.

För att kunna skapa en härlig atmosfär à la Sally Voltaire så skapade Naturalbox.se en Limited Edition av ”Sally Voltaires Mat”. Det är Naturalbox med handplockade produkter bestående av självklart Sally Voltaire’s matbok, Mason Jar, Superseeds från London, Spirulina i kapslar från Royal Green, ekologisk Quinoa från Ecoandino, en lyxig extra virgin ekologisk kokosolja från Royal Green, och etiskt te från The London Tea Company. Värdet på denna Limited Edition är över 800 kr. Ni har fortfarande möjligheten att köpa den för 499 kr. Klicka här!

Naturalbox

Ni kan även köpa bara boken från Sally Voltaire ifall ni vill det. Ni hittar den på Ecoliving.se Nu har vi kampanj på Sally Voltaire’s Mat för 199 kr. Ni känner säkert till Sally Voltaire från TV4 Morgon där hon ibland gästar och bjuder på sina recept. I  boken kan ni hitta hennes hemligheter och den är fylld av jättefina fotografier som hennes far tagit. ”

Sally Voltaire

SALLY VOLTAIRES MAT” – ”Man behöver inte vara vegetarian för att äta grönsaker, det räcker med att vara hungrig”. Ni hittar moderna vegetariska recept med inslag av fisk och skaldjur. Ni kommer säkerligen få ny matinspiration och matlust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s