Har ni smakat röd ekologisk quinoa?

röd quinoa

 

Vi på Ecoliving.se älskar hälsosam mat! Varför då kan man fråga sig? Jo, för hälsosam naturlig och ekologisk mat är rena matglädjen. Utöver  att det är ett riktigt roligt att tillaga maten och ett nöje att äta den så blir maten ofast väldigt färgglad. Man känner verkligen att man äter bra mat och det gör att man mår riktigt bra hela dagen, vilket gör att man tänker på vad man äter och hur man tränar. Det blir win win!

Quinoa används av idag i sallader och är ett nyttigt alternativ till tex ris, pasta eller potatis. Har ni testat röd ekologisk quinoa då? Det kan vi tips om! Hos oss på Ecoliving.se hittar ni Röd Quinoa från Risenta.

ekologisk quinoa risenta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s