RAW ekologiskt kakaopulver från Ecoandino

Ekologisk RAW kakao

Vad kan man göra för att hålla sig glad och pigg när höstmörker faller in? Choklad ska göra alla glada sägs det…. Saken är den att kakao är rik på serotin och endorfiner och kan faktiskt bidra till ett vackert leende både utanpå och inne i själen. Faktument är att ekologisk raw kakao till gröten eller till smoothies är bra för dig av flera skäl. Dels är det rikt på mineraler såsom järn, magnesium, mangan, kalcium, zink och kalium och dels serotin. Så passa på nu att köpa 250 g RAW ekologisk KAKAO från Ecoandino hos oss på Ecoliving.se

Vad är då kakao?

Superfood och rawfood har blivit väldigt populära inom den senaste hälsotrenden och framförallt som den perfekta smoothieigreiensen. Men visst är det spännande att veta lite mer? Criollo Kakao är känd som kungen av kakao, detta för att den anses vara den äldsta sorten av alla kakaos. Kakaos. Kakaobönor av denna sort kännetecknas av dess fina smaker och aromer. Kakao är även rik på energi. Kakao är omtalad inte bara för fantastiska smak, utan även för dess positiva hälsoeffekter. Endorfin, fenylalanin och serotonin är ämne i kroppen som bidrar till lust och välmående. Alla dessa ämnen finns både i kroppen och i kakao.  Antioxidanter skyddar mot fria radikaler i våra kroppar. Kalcium bidrar till normal muskel och nervfunktion och inte minst ett stabilt blodtryck. Magnesium innehåller enzymer som bidrar till både proteinsyntesen och minskat blodtryck.

köp ekologisk raw kakao

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s