Har du dålig hållning?

dålig hållning

Fler och fler i vårt moderna samhälle har sämre hållning. Det är inte bara på äldre dagar utan det går ner i åldrarna och väldigt många ungdomar, tonåringar och vuxna har idag en dålig hållning pga av vårt moderna livstil. Flera av oss har sittande arbeten, vi sitter flera timmar i skolan och kommer hem och sätter oss i soffan. Men det finns flera enkla övningar man kan göra 10-15 min per dag hemma i sovrummet eller i vardagsrummet. Varför inte göra detta till en rutin i familjen varje dag?

Så vi tänkte dela med oss av några enkla övningar ni kan göra hemma varje dag. Hur många är på? Lägg gärna upp bilder på Instagram och tagga #ecolivingse så har du chansen att vinna en Fitnessbox från Naturalbox.se 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s