Superfood i kapslar från Royal Green

Royal Green

Den senaste trenden inom superfood är inte bara att göra smoothies med spirulina, maca, camu camu eller gurkmeja. Självklart är det något vi förespråkar att starta dagen med nyttiga smoothies med vitaminer och mineraler. Men visst är det inte praktiskt att inta dessa fantastiska råvaror på samma vis som vi gör med vanliga vitaminer och mineraler? Ja, som sagt den senaste trenden är superfood i kapslar och tabletter. Man kan effektivt börja dagen med en kapsel av tex spirulina eller maca. Det underlättar verkligen vardagen. Det är inte alltid så rolig att blanda i alla olika ingredienser in smoothie utan man vill göra sin smoothies efter ett viss tema och och bibehålla en härlig färg som även gör det fruktsamt för ögonen.

Nu kan vi få i oss all de viktiga råvarorna till frukost genom kapsar från Royal Green. De har spirulina i tablettform och camu camu, maca och gurkmeja i kapslar.

Spirulina i tabletter Royal GreenRoyal Green Spirulina, 60 tabletter. 100 % äkta certifierade ekologisk form, utan konserveringsmedel överhuvudtaget. Certifierad kosher och halal. Royal Green certifierad ekologisk spirulina innehåller även 60 aktiva ingredienser som vitamin B12, betakaroten och proteiner. Betakaroten är en föregångare av vitamin A som precis som vitamin B12, bidrar till en normal funktion av immunsystemet. Vitamin A bidrar även till stöd för en normal funktion av immunsystemet. Vitamin A bidrar dessutom till stöd för normal hy och Vitamin B12 till minskad trötthet. Rekommenderad dos: 1 tablett 2 ggr dagligen helst i samband med mat. Rekommenderad dos: 1 kapsel/dag helst i samband med måltid.

Royal Green Maca i kapslar

Royal Green ekologisk macapulver i 60 st vegetabiliska kapslar. Den rena produktionsprocessen som Royal Green använder resulterar i en certifierad ekologisk Maca som är koncentrerad under maximalt 45 grader Celcius. Medan maca är en välkänd växt, så har flertalet inte upptäckt hela potentialen. Adaptogen: maca tillhör de “adaptogena” växterna då näringsämnen i maca kan bidra till att normalisera kroppens funktioner även i situationer av stress, spänning och trötthet. Vid obehag, spänning eller trötthet eller vid förändringar av livssymtom som tex menopaus med värmevallningar och humörsvängningar kan Royal Green maca ge dig ett kraftfullt stöd. 100 % certifierat ekologiskt. Ökar vitalitet: Royal Green ekologisk certifierad maca hjälper till att öka energi och vitalitet. Maca kallas även för Peruansk ginseng eftersom den var känd som incainvånarnas afrodisakum. 100 % certified organic maca! Rekommenderad dos: 1-3 kapslar per dag helst i samband med mat.

Camu Camu Royal Green

Camu Camu C-vitamin från Royal Green i 60 st vegetabiliska kapslar. Camu Camu (Myrciaria dubia) är ett litet träd som finns i hela Amazonas. Royal Green 100 % ren Camu Camu är ett fullständigt C-vitamin. Utöver C-vitamin, innehåller Camu Camu hundratals näringsämnen som tex bioflavonoider och enzymer. C –vitaminet i Royal Green Camu Camu är naturligt förekommande och är därmed inte en syntetisk askorbinsyra eller så kallad ester-C. Vitamin C bidrar till en normal funktion av immunsystemet. The 100 % Whole Food Vitamin C! Rekommenderad dos: 1 kapsel/dag helst i samband med måltid.

ekologisk gurkmeja

Royal Green ekologisk gurkmeja 60 vegetabiliska kapslar. Royal Green gurkmeja komplex innehåller en kraftfull kombination av gurkmeja, ingefära och svartpeppar. Forskning visar att svartpeppar avservärt förbättrar upptagningen av gurkmeja. Vi kan därför garantera optimal och effektiv upptagning. Gurkmeja stödjer matsmältningssytemet och en normal leverfunktion. Royal Green gurkmeja komplex är ekologiskt certifierat, utan fyllningsmedel och är exeptionellt rent. Rekommenderad dos: 1-2 kapslar per dag, helst i samband med måltid.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s