Doftljus från Yvelis – härlig eteriska doftljus

ekologisk doftljus

 

Vad vore julen och vintern utan härliga naturliga och ekologiska doftljus eller hur? Vi är väldigt förtjusta i doftljus då de skapar en härlig atmosfär. Dels ger de ljus men framförallt en härlig doft som gör den mörka och kalla vintern så mysig. I vår butiken kommer vi sälja flera olika doftljus, ekologiska doftljus och vi kommer självfallet ha dem i butiken för att skapa en härlig julstämning. Förra veckan fick vi besök av Ronny Hjelm på  Reluminus som visade upp sina fina ekologiska värmeljus som är KRAV-certifierade och miljömärkta. Så de är på väg in i lager till oss. Så snart kommer vi kunna erbjuda ekologiska värme ljus från Reluminus.

Vi har precis tagit in miljövänliga doftljus och eterisk doftljus från det svenska företaget Yvelis grundat av Yvonne Medin. Det som är så fantatiskt med dessa doftljus är att de är handgjorda och är riktigt fina. Vad är det som är så speciellt med dessa doftljus från Yvelis? Jo, de är både miljövänliga och vegetabiliska med naturligt rapsvax. Dessutom, finns det lite bivax i dem som faktiskt rensar luften. I sortimentet hittar ni vanliga doftljus, eteriska doftljus och även doftljus med träveke som brinner lite mer. Ni kan hela hela sortimentet av Yvelis här.

 

ekologiskt doftljus En klassiker är doftljuset ”Gammaldags Jul”. Vad vore julen utan en klassisk juldoft eller? Vi får en atmosfär av kryddnejlika, julkryddor och apelsin precis som en klassisk jul av mormor. Så den kan ni gärna spana in i butiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s