Varva ner och minska stressen

Nu i slutet av hösten när vintern och julen börjar närma sig ökar även stressen i vår vardag med all planering och alla ”måsten” inför jul. Köpa julklappar, planera julbord, släktträffar, hinna umgås med vänner och bekanta… Men glöm inte dig själv. Under hösten, är dagarna kortare, vi har mindre solljus och det är lättare att bli trött. Passa på att ta mer tid för dig själv. Sakta ner, ta dig tid att göra dina saker i lugn och ro. Negativ stress är en katalysator till förkylningar, trötthet och influensa. Idag är det fredag, så förbered dig inför helgen.

drick en kopp te

 

 

 

 

 

 

Att vara fast i alla ”måsten” kan vara en jobbig känsla. Så släpp pressen på dig själv. Se till att njuta i helgen av din frukost. Sov ut och ta dig tid investera i ditt eget välmående. Ta en promenad, och träna och låt din hjärnmuskler slappna av. Vi behöver inte alla prestera på maximal nivå och vi behöver alla vila och vara lite lata ibland.

Vi hoppas du får en bra helg!

Ecoliving.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s