Ekologisk pepparkaksdeg

Bakery and Spice Stockholm

Det börjar lacka mot jul och utan pepparkakor och glögg finns ingen jul. Visst är gott med pepparkakor? Är det inte roligare att baka sina egna ekologiska pepparkakor? Vi på Ecoliving.se har gjort det möjligt genom våra vänner på Bakery & Spice som är ett ekologiskt bageri i Stockholm erkända för sitt surdegsbröd. Lagom till jul har de nu tagit fram ekologisk pepparkaksdeg så ni kan baka ekologiska pepparkakor hemma med hela familjen!

Bakery & Spice är ett ekologisk bageri som grundades 2008 och är specialiserade på ekologiskt. Har ni vägarna förbi Stockholm kan ni besöka deras butik i Vasastan på Torsgatan 46. Ni kan självklart köpa denna härliga ekologiska pepparkaksdeg hos oss på Ecoliving.se eller besöka vår butik i centrala Oxelösund.

Vad är det som särskiljer ekologiska pepparkakor från vanliga pepparkakor?

Om vi börjar prata om smakerna och dofterna, så kommer ni märka att ekologiska pepparkakor smakar betydligt bättre och är rikare i smaken. Det beror på den ekologiska pepparkaksdegen som är bakad på ekologiska råvaror. Bakery & Spice har tagit fram en riktigt härlig pepparkaksdeg med nejlikor, ingefära, kanel och pomerans. Vi kan lova er att dessa pepparkakor är helt underbara. Som de flesta kunde vi inte heller bara hålla oss till pepparkakorna utan självklart var vi tvugna att smaka på degen och den är himmelsk!

Bakery & Spice i Naturalbox ”Christmas”

För er som vill göra någon glad eller varför inte er själva glada så kan ni köpa Naturalbox ”Christmas” för 299 kr eller prenumerera för 199 kr. I julboxen kommer bla denna härliga ekologiska pepparkaksdeg från Bakery & Spice tillsammans med andra underbara ekologiska produkter till julen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s