Ekologisk fitness

Ekofitness

 

Under helgen som varit ägde Fitnessfestivalen 2015 och Allt För Hälsan 2015 rum på Stockholmsmässan. Flera företag inom hälsa, fitness och skönhet var på plats och visade upp sina produkter. Det är alltid kul med dessa mässor, vi fick möjlighet att träffa våra kolleger i branschen och även se vilka nya produkter som lanserats i Sverige. Det som slog oss var att det var väldigt få ekologiska och naturliga fitnessprodukter som visades upp. Generellt, så tycker vi att fitnessföretagen fokuserar alldeles för lite på ekologiskt kostillskott och istället fokuserar på ”häftiga” produkter i snygg design med alldeles för lite fokus på innehåll och kvalité. Idag finns en större kunskap om naturliga och ekologiska produkter och intresset är stort bland konsumenter. Synnerligen, drivs den på crossfitindustrin och kampsporten där intresset för ekologiska fitnessprodukter är väldigt stort.

Så vi på Ecoliving.se kommer fokusera ännu mer på att bygga upp vårt ekologiska fitnesssortiment med ambitionen att bli ledande inom ekologiskt proteinpulver, ekologiska vitaminer och mineraler i Sverige. Vi fokuserar fokusera på kvalité och bra leverantörer. Dessutom, kommer vi utöka sortimentet av veganfitnessprodukter och bli ledande inom veganfitness i Sverige. Så, vi hoppas ni kommer vara nöjda med våra ambitioner. I januari kommer vi lansera BeGreen som är en vegansk produktlinje med veganskt protein, kreatin och BCAA.

Vi har redan utökat sortimentet av ekologisk protein genom att ta in Royal Green Protein Whey Isolate, Pulsin proteinpulver med växtingredienser som även är veganvänliga och sedan tidigare har vi haft EcoProtein – ekologiskt proteinpulver.

Ekologiskt proteinpulver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pulsin Ekologiskt proteinpulver

Pulsin är ett känt företag inom ekologiska produkter och de har länge tillhandahållit ekologiska proteinbars. Det som många kanske inte vet är att de har väldigt intressanta naturliga och ekologiska proteinpulver. Dels vanligt Whey Protein med även veganvänliga alternativ som tex Soya Protein, Hemp Protein eller tex Solros Protein.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s