Ekologiska kryddor

Ekologiska kryddor till julen hoppas vi att ni väljer när ni bakar och lagar mat under julen. Tidigare har det inte funnits så många ekologiska alternativ. Men på senaste tiden har utbudet av ekologiska kryddor ökat och idag kan man köpa ekologiska kryddor i även vanliga matbutiker som tex ICA butiker. Under julen är vaniljpulver väldigt populärt till bakningen. Å andra sidan är ekologiskt vaniljpulver något som alltid behövs i köket. Ni kan använda ekologisk vaniljpulver till vaniljkräm eller till att tex baka vaniljpannacotta. Till tomtegröten kan vi faktiskt rekommendera ekologiskt vaniljextrakt vissa använder till även till olika grytor för att få en lite julig smak.

Hos på Ecoliving.se har vi valt att utöka utbudet av ekologiska kryddor allt från ekologiskt kanel, ekologisk ingefära till ekologiskt lakrtispulver. Välkomna att kika in på Ecoliving.se

 

Ekologiska kryddor

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s