Mellandagsrea på ekologisk hudvård

ekologisk hudvård

Phenomé Cosmetics är en utav våra favoriter inom ekologisk hudvård. Phenomé Cosmetics är en lyxig ekologisk hudvårdsserie med produkter till ansikte och kropp. Ekologisk hudvård när den är som bäst inspirerad av Helena Rubinstein med ett arv utav skönhet och kunskap. Phenomé Cosmetics är en internationellt hyllad ekologisk hudvårdsserie. Nu har vi mellandagsrea på Phenomé Cosmetics hos Ecoliving.se och alla produkter säljs för 99 kr.

ekologisk hudvård

Nourishing Sweet Scrub från Phenomé Cosmetics, är en omotståndlig kroppskrubb med stora sockerkristaller med en makalös doft som fyller hela rummet. För dig som vill lyxa till det hemma och unna dig en SPA-kväll. Tänd några doftljus vid badkaret och skrubba kroppen med den ekologiska kroppsskrubb och slappna av.

ekologisk hudvård

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s