Biofach – världens största ekologiska mässa

Biofach

Vårt TEAM på Ecoliving.se och Naturalbox.se besökte Biofach i Tyskland – världens största ekologiska mässa för ekologisk mat och skönhet. Varje år i februari äger Biofach rum i den vackra tyska staden Nuremberg i Bavaria. Ekologiska företag, leverantörer och producenter från alla världens hörn samlas under några dagar varje år i februari i Nuremberg för att utbyta idéer, visa upp nya produkter och fånga upp nya trender.  Människor som jobbar med ekologiskt kommer från 130 olika länder för att träffas och prata om ekologiska produkter och nyhter, det är ju helt fantastiskt! För oss på Ecoliving.se som säljer ekologiska hälsoprodukter, matprodukter och ekologisk hudvård är det viktigt att ligga i framkant och träffa våra leverantörer och partners.

Det är oerhört roligt att se att fler och fler satsar på ekologisk hälsa genom flera nya intressanta produkter inom rawfood och superfood. Dessutom, kommer det betydligt fler veganska och ekologiska produkter av riktigt hög kvalité utan att man behöver göra avkall på smak. Ett utav våra absoluta favoriter är Royal Green som är ett ekologisk företag från Holland som erbjuder olika kokosprodukter för matlagning, vitaminer och mineraler. Inom kort kommer vi att släppa deras nya ekologisk whey protein och en helt ny ekologisk frukostserie bestående av ekologisk müsli och riskokosmjölk. Vi tror ni verkligen kommer tycka om dessa produkter! Nedan ser ni bilder på de underbara ekologiska frukostprodukterna från Royal Green. Lite längre ner på bilden syns även riskokosmjölken som även den är ekologisk och vegan. Den smakar helt underbart! Vi kommer lansera dessa produkter inom  två veckor och vi kan även avslöja att Naturalbox kommer skapa ett frukosttema med Royal Green.

royal green

Vi träffade även vår leverantör av ekologisk matcha (Aiya Matcha). Matcha är som ni vet sedan tidigare ett ekologisk gröntte i pulver som fått ett stort genombrott i Europa och USA det senaste året. Vårt matcha te på Ecoliving.se kommer från Aiya Matcha i Japan.

 

 

Vi har lite roligare idéer på gång med Aiya Matcha som vi diskuterade under vårt möte på Biofach.

aiya matcha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s