Kampanj på Love Raw

Love Raw

Ekologiska rawfoodprodukter fyllda med superfood ligger oss varmt om hjärtat! LoveRaw från England är ett utomordentligt fint företag som tillhandahåller ekologiska rawbars och ekologiska superfoodpulver lämpliga till smoothies och matlagning. LoveRaw grundades av Rimi 2013 som hade en passion för hälsa och kvalité. Efter en resa till Spanien bestämde hon sig för att göra något kreativt och började upptäcka nya ekologiska råvaror. Rimis idé med Love Raw var att skapa ekologiska snacks med härlig smak och bra ekologiskt innehåll. Idag har LoveRaw blivit en stor internationell succée och blivit jättepoulärt i England och återfinns i bla England allt från små ekologiska caféer till Whole Foods. Självfallet, är vi jätteglada att kunna erbjuda alla i Sverige att köpa LoveRaw på Ecoliving.se

Vad tycker folk där ute om Love Raw?

Love Raw

Det LoveRaw är mest kända för är dereas fantastiska ekologiska rawfoodbars som finns i fyra olika smaker: Cacao & Spirulina, Roseship & Lemon, Coconut & Chia samt Cacao & Maca. Dessa bars är ett utav de allra bästa barsen enligt oss med riktigt hög kvalité.

Love Raw

Men det härliga med Love Raw slutar inte här! LoveRaw har även tagit fram ekologiska superfoodpulver till smoothies och matlagning bestående av olika temat. Det som är så praktiskt med dessa pulver är att de har blandat olika ekologiska superfoods och skapat intressanta teman: Omega3, Energise, Skinfood och Alkaline Greens.

Ta tex Skinfood den innehåller en blandning av acaipulver, chiafrön, nyponpulver, camu camu, gojipulver och lucuma. Det är en speciellt framtagen blandning som är bra för bla huden därav namnet Skinfood. Alkalin Greens tex som heter ”Alkaline” bidrar till att balansera ph-värdet i kroppen och innehåller en blandning av chiafrön, spirulina, vetegräs, nässelpulver, chlorella och havsalger. Det riktigt praktiskt med en så sagolik blandning så slipper man själv stå i köket och blanda flera olika ingredienser och istället ta 1-2 tsk av Alkaline Greens när man gör sin smoothie på morgonen. En utav Alicjas favoriter är faktiskt Alkaline Greens.

Alkaline Greens

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s