Go Raw från Nutramino

Det är roligt att se att fler traditionella företag inom fitnessindustrin bejakar naturliga och ekologiska fitnessprodukter. Det handlar om att slutkonsumenterna faktiskt får en bättre produkt. Nutramino Go Raw är en ny fitnessbar som ni kanske sett i Naturalbox. Dessa fitnessbars har endast naturliga råvaror med nötter, frön och frukter utan tillsatt socker. Det är det tillsatta sockret som även kallas för raffinerat socker bör man vara uppmärksam med. Frukt och bär när nyttigt och tillför energi.

Dessa bars finns i två smaker kokos samt choklad med nötter. Självfallet är de non GMO, utan palmolja och utan tillsatt sötningsmedel. Så det är roligt att vi nu kan erbjuda dessa 100 % raw naturliga fitnessbars. Passar utmärkt som mellanmål eller före/efter träningen.

Go Raw Nutramino

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s