Vår crowdfunding har blivit en succé

Ecoliving.se

 

De senaste tre veckorna har varit helt fantastiska för hela vårt team och vårt företag Ecoliving.se där även prenumerationstjänsterna Naturalbox.se och Veganbox.se ingår. Tack vare  alla er kunder och alla våra fans som stöttat vår vision  att leda utvecklingen inom ekologiska hälsa har vi kunnat växa.

Nu tar vi nästa steg för att växa i Sverige och i Norden genom att erbjuda ett stort sortiment av ekologisk hälsa, skönhet och mat tillsammans med ett stort veganskt alternativ genom vår e-handel och våra prenumerationstjänster.

Vi bestämde oss för att göra en crowdfunding så att kunder och samarbetspartners skulle få möjlighet att få bli delägare i vårt företag och växa med oss. Crowdfunding är en gräsrotsfinansiering där man bjuder in vänner, bekanta, leverantörer och kunder att bli en del av företaget.

Detta är tilltalande för oss då vi vill ha engagerade ägare och partners som delar vår vision och vill inspirera fler till ekologiska val i vardagen. Vår crowdfunding på Fundedbyme.com har blivit en succé och vi nådde vårt mål på endast tio dagar. Det är helt fantastiskt! Vi fortsätter hålla vår crowdfunding öppen 1-2 veckor till så att fler kan växa med oss! Ni kan besöka vår kampanj genom att klicka här!

Ta del av vår historia

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s