Vi välkomnar Sofia Nordén ”naturalfoodandsweets” som ambassadör för Ecoliving.se

Vi är glädjen att presentera Sofia Nordén som ny ambassadör för Ecoliving.se Ni kanske känner igen henne från Instagram @naturalfoodandsweets med härliga maträtter och bakverk utan gluten och raffinerat socket. Sofia bjuder in er i sitt hem och ni får följa hennes resa som matkreatör. Hon brinner för ekologiska mat, vegetariska rätter och bakar utan raffinerat socker.

Sofia Nordén naturalfoodandsweets.png

Vem är ”naturalfoodandsweets” Frida Nordén?

Hennes namn är Frida Nordén och hon hoppas kunna inspirera er till naturligt gröna rätter och godsaker. Hon lagar helst vegetariskt och fisk och bakar gärna fantastiska bakverk utan gluten och raffiernat socker. Hon bor på östkusten med sin familj men hennes hjärta tillhör fortfarande västkustens salta hav och klippor. Ni kommer kunna följa naturalfoodsandsweets här på Ecoliving.se och på Youtube.

Här får ni ett smakprov från naturalfoodandsweet, det är en stor favorit! Bananpannkaka med matcha serverat med hallon och lönnsirap.

banakaka med matcha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s