Vi välkomnar Amy Allegrini Hobson som ambassadör för Ecoliving.se

Nu är sommaren här! Vi har längre dagar och solen värmer. Hos Ecoliving.se är det full fart. Just nu jobbar vi med våra nya hemsida för Ecoliving.se och vi förbereder oss även inför ett större sortiment med härliga produkter inom skönhet, hälsa och mat. Vi brinner för en ekologisk livstil och ekologisk matkultur. Tillsammans med våra ambassadörer kommer vi inspirera er med tips, råd och härliga recept dels i nyhetsbrevet men även på Ecoliving TV på Youtube.

Ecoliving.se

Vår tredje ambassadör är Amy Allegrini Hobson som endast är 16 år och trots sin tidiga ålder lyckats inspirera med sin härliga ekologisk matlagning. Amy brinner för intressant mat och självklart älskar hon även att äta sin underbara maträtter.

Hennes matintresse har funnits så länge hon kan minnas och hennes dröm är att kunna få jobba med mat i framtiden. Efter sommaren börjar Amy på gymnasiet och kommer studera restaruang- och livsmedelsprogrammet, vilket passar henne utmärkt.

Amy har redan trots sin unga ålder redan lyckats tagit några meriter. Hon kom med till audition för Sveriges yngsta mästerkock 2013, och 2013 vann hon Arlas Kladdkakerace. Så vi ser fram emot härliga recept på kladdkaka.

Amy hur skulle du beskriva dig själv?

Jag älskar att vara kreativ i köket och jag vågar testa nya saker i köket med enkla råvaror som sedan förvandlas till spektakulära smaker på tallriken. 

 

ecoliving

Ni kommer få läsa mer om Amy och bekanta er med henne hos oss på Ecoliving.se och självklart på Ecoliving TV.  Ni kan följa Amy på Instagram och få en inblick i hennes resa genom kökets äventyr och ta del av enkla recept som framförallt riktar in sig på att vara en fröjd för smaklökarna men också sunda för hälsan med hjälp av mestadels ekologiska ingredienser.

Vi välkomnar Amy som ambassadör för Ecoliving.se och vi ser fram emot en härlig ekologisk resa tillsammans! Följ gärna Amy på Instagram @amyskitchenadventures !

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s