Ekologisk hälsa

Inom ekologisk hälsa har vi specialiserat vårt sortiment på vitaminer och mineraler från svenska företag som Helhetshälsa och Holistic med lång erfarenhet från ekologisk kostillskott. Vi vill att du som kund ska kunna finna ditt dagliga behöv av ekologiska och naturliga vitaminer och mineraler hos oss på Ecoliving.se Vårt hälsosortiment består av ekologisk hälskost, rawfood och superfood. Inom ekologisk hälsa hittar du ekologiska hälsoprodukter för dagligt bruk och även för dig som är intresserad av träning, fitness eller elitidrott. Nedan ser du våra favoriter inom ekologisk hälsa & fitness.

Helhetshälsa. Ett svensk hälsoföretag med egen produktion i Borghamn.

Holistic. Ett svensk företag inom hälsokost med egen tillverkning.

EcoProtein. Ett danskt ekologiskt företag som specialiserat sig ekologiskt protein i tre olika smaker och rawfood bars med extra protein, Organic Protein Bar. I sortimentet hittar du även deras härliga BetterBar, som är ekologisk energibars som är RAW, ORGANIC & VEGAN.

LoveRaw. Ett rawfood företag från England som specialiserat sig på rawfoodbars med av allra högsta kvalité. De är handgjorda och smakar fantastiskt. Dessutom, har de en otroligt snygg design. De är RAW, ORGANIC & VEGAN.

Raw Revolution.  Ett rawfood företag från USA som nischat in sig inom rawfood bars med olika smaker.

OrganicSuperBlends. För dig som älskar smoothies, hälsojuicer, detox- och cleanse kurer. Organic Super Blends erbjuder fyra olika organic super blends bestående av Alkaline Greens, Skin Food, Energise och Omega 3 som kan användas till smoothies, hälsojuicer, detox- och cleanse juicer. Ett underbart ekologiskt företag från England.

The London Tea Company. För dig som älskar hälsote så är The London Tea Company något för dig med Fairtrade te i olika smaker.

Hälsojuicer från Acaiplanet. Hälsojuicer har blivit väldigt populära som hälsoshoots och till att använda till smoothies, hälsojuicer, detox- och cleanse. Acaiplanet erbjuder flera olika juicer såsom acaijuice, granatäpplejuice, rödbetsjuice och transbärsjuice.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s