Ekologisk mat

Ecoliving.se har utvecklat kategorin ekologisk mat genom att introducera en Ekologisk Deli och Vegansk Deli. Vi håller fortfarande på att utveckla det ekologiska matsortimentet så att du som kund ska kunna hitta ett bra urval av ekologisk mat och vegansk mat hos oss. Vi jobbar med kända ekologiska matproducenter för att garantera bästa kvalité. Några av våra favoriter inom ekologisk mat är:

Rennée Voltaire.  Ett svenskt företag grundat av Rennée Voltaire som är en svensk pijonär inom ekologisk mat och rawfood. Du hittar både rawfood, superfood och mat inom denna kategori.

À la eco. Ett svensk företag som tagit fram en härligt ekologisk bönpasta med högt proteininnehåll som är ekologiskt, vegan och low carb. Pastan har blivit en succé bland veganer, fitness- och tränings entusiaster och bland LCHF Klubben. Perfekt för dig som älskar pasta och vill välja det ekologiska alternativet!

Saltå Kvarn. Ett svenskt företag inom ekologisk mat med lång erfarenhet och tradition som utvecklat den svenska ekologiska matmarknaden.

Kung Markatta.  Ett utav de äldsta svenska ekologiska företagen inom ekologisk mat som revolutionerat den ekologiska matmarknaden i Sverige.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s