Ekologisk skönhet

Vi har med omsorg valt ut ett ekologiskt sortiment inom ekologisk hudvård, ekologisk kroppsvård och ekologisk hårvård. I vårt sortiment hittar du lyxig ekologisk skönhet och prisvärd naturlig hudvård, kroppsvård och hårvård. Vår ambition är att alla kunder ska kunna göra ett naturligt val. När vi väljer naturlig hudvård så tittar vi ingredienser, råvarorna och produkternas kvalité. I det prisvänliga segmentet hittar du bla Inecto Pure Coconut som är ekologisk hårvård och kroppsvård utan parabaner.

Våra favoriter inom ekologisk hudvård är:

MÁDARA Cosmetics. Underbar ekologisk hudvård bestående av hårvård, hudvård och kroppsvård som är certifierad av ECOCERT. MÁDARA är en utav pionjärerna inom ekologisk hudvård med väldigt fina produkter med snygg design. De är kända för sina nordiska ingredienser och råvaror. Den ekologiska hudvårdsserien med 3 stegs metoden bestående rengöring, ansiktsvatten och fuktgivande cremer.

Phenomé Cosmetics.  Lyxig ekologisk hudvård och kroppsvård bestående av rengöring, återfuktande cremer, ansiktsmasker, ansiktsskrubbar, kroppskrubbar, kroppscremer och ansikts- och kroppsoljor. Alla råvaror är ekologiskt certifierad. Phenomé Cosmetics är en oerhört fin ekologisk hudvårdsserien av mycket hög kvalité, renomé och funktion.

Nonique. Nonique är en prisvärd ekologisk serie bestående av rengöring, återfuktningskrämer för både ansikte och kropp. Nonique är ett prisvänligt alternativ av god kvalité för dagligt bruk.

K pour Karité.  En fransk hårvårdsserie bestående av shampoo, balsam och hårprodukter för män, kvinnor och barn. Produkterna är certifierade av ECOCERT. K pour Karité är ett fransk hårvårdsvarumärke med över 20 års efarenhet. Inom sortimentet finner du även hårmascara bestående av olika färger som kan använda för att färga gråa hår, utväxter och till att skapa slingor.

Naturligtvis från Salviderm. En svensk ekologisk hudvårdserie med ansiktsprodukter och kroppsprodukter i ett prisvänligt segment.

Bulldog. En manlig naturlig grooming hudvård. Bulldog har både ansiktsprodukter och kroppsprodukter för män.

HURRAW Lip Balm.  HURRAW Lip Balm, är ett utav de mest kända läppbalsamen just nu i Sverige. De är älskade av alla som testat dem. De är RAW, ORGANIC & VEGAN. Kvalitén och designen har tagit Sverige med storm och finnas i flera olika smaker.

À la eco.  Ett svensk varumärke som tagit fram ekologisk bomull för ansikte bestsående av bomullsrondeller, bomullsvadd, bomullsbollar och bomullspinnar.

Inecto Pure Coconut.  För dig som älskar kokosolja. Inecto Pure Coconut erbjuder naturlig hårvård och kroppsvård utan parabener. Inecto Pure Coconut använder 100 % naturlig kokosolja i sina produkter och produkter är ett naturligt val utan parabener. Produkterna är inte ekologiskt certifierade utan är naturliga och utan parabener och mycket prisvärd. Vi har valt Inecto Pure Coconut som ett prisvänligt alternativ för de som vill göra naturliga val och välja bort parabener.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s